626 493 100

Projectes d' obra nova

La nostra empresa té una àmplia experiència professional en la realització i execució d'obres de nova implantació.

La nostra professionalitat ens ha permès executar projectes i obres de caràcter públic com a escoles, consultoris i teatres. Però el nostre punt fort són les cases unifamiliars, per al promotor privat, amb el qual volem tenir un tracte personalitzat i cordial.

Oferim des de la realització de l'avantprojecte, sempre consentit i al gust del client, fins al projecte bàsic i d'execució. A més li tramitem la llicencia i tota la documentació per donar-li d'alta el seu nou habitatge i si ho desitja li realitzem l'obra.

Els honoraris inclouen la redacció per part d'un arquitecte del projecte bàsic i del projecte d'execució. També ens encarreguem de tots els tràmits necessaris amb l'administració per a l'obtenció de la llicència municipal.
El nostre equip també disposa de tot el personal i empreses necessàries per construir el seu habitatge, des d'enginyers i aparelladors fins a empreses constructores i de materials de construcció, la qual cosa permet oferir als nostres clients la construcció del seu habitatge sense haver de preocupar-se de res.